Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Papieren tassen

Papieren tasjes kopen als geschenk

Het voordeel van een papieren tas is dat deze vriendelijker is voor het milieu dan een bijvoorbeeld een plastic tas. Papieren zakken kunnen namelijk gerecycled worden na gebruik. Er zijn verschillende soorten papieren tasjes op de markt. Zo kunt u papieren draagtassen bestellen in verschillende kleuren en formaten. Afhankelijk van het doel dat u met de papieren tassen heeft, kunt u dus een papieren tas kiezen die daar ook echt bij past. Op boodschappentaswereld.be kunt u de gehele dag door terecht voor al uw papieren tassen. Onze tassen zijn zeer geschikt om weg te geven aan uw relaties wanneer u ze wilt verrassen tijdens een evenement of wanneer ze gebruik maken van uw diensten. Een papieren tas met uitstraling is dan een mooi aandenken. U kunt bij ons papieren tassen bestellen in zowel kleine als grote oplagen. In veel gevallen is het wel zo dat wanneer u kiest voor een groter aantal, u ook gebruik kunt maken van een mooie staffelkorting waardoor de stuksprijs lager wordt. Wanneer u tassen bij ons bestelt, zorgen wij er natuurlijk voor dat u de tassen zo snel mogelijk bij u thuis heeft! Wilt u weten wanneer u uw tassen in huis zult hebben? Neem dan gerust even contact op. 

Papieren tassen bedrukken

Ook voor bedrukte papieren tassen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen namelijk alle papieren tassen uit ons assortiment voorzien van uw eigen personalisering tegen een kleine meerprijs. Papieren tassen bedrukken kunnen op diverse manieren vorm gegeven worden. Hoe lijkt een papieren tas met bedrijfsnaam of een papieren tas met slogan u bijvoorbeeld? Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee over de mogelijkheden wanneer u uw papieren tas ook wilt inzetten om reclame mee te maken. Daarbij kunt u vanzelfsprekend zelf de kleuren etcetera bepalen. Of u nu op zoek bent naar een papieren tas met één kleur bedrukking of naar een papieren zak met full-color bedrukking, wij verzorgen het graag voor u. 

Goedkope papieren tassen bestellen

Alle (papieren) tassen die u vindt op onze site worden tegen een zo scherp mogelijke prijs aangeboden. Op die manier kunt u op een voordelige manier uw bedrijf promoten met behulp van een tas die past bij uw wensen. Indien u vragen heeft, mag u ons natuurlijk altijd contacteren. 

 

Bel mij terug!
Advies nodig?