Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Non woven tassen


Non woven tassen

Een mooie non woven draagtas voor uw relaties 

Op boodschappentaswereld.be kunt u terecht voor al uw non woven draagtassen. Van grote boodschappentas tot vouwbare shoppingbag, u vindt het allemaal in ons assortiment. Non woven tassen zijn een erg populair promotiemiddel. Een mooie non woven tas zal dan ook met open armen worden ontvangen door de ontvangers. Non woven tassen zijn geschikt als geschenk voor bij verschillende gelegenheden. Zo kunnen non woven tassen bijvoorbeeld zeer goed gebruikt worden om weg te geven tijdens beurzen en evenementen. Een andere mogelijkheid is om non woven tassen cadeau te doen met daarin een geschenk of wanneer iemand gebruik maakt van uw diensten. 

Non woven tassen bedrukken

Bij Boodschappentaswereld is het ook mogelijk om uw tassen te laten bedrukken! De tassen kunnen worden voorzien van uw bedrijfslogo, tekst of een persoonlijke boodschap en dat voor een scherpe prijs . Door deze tassen uit te delen aan klanten of werknemers maakt u direct reclame voor uw eigen bedrijf. Wij kunnen non woven tassen bedrukken in vele stijlen en kleuren zodat de personalisering geheel afgestemd kan worden op de stijl van uw bedrijf of organisatie. Onze medewerkers helpen u graag met het ontwerpen van een tas die past bij het bedrijf. De goedkope non woven boodschappentassen met opdruk kunnen uw bekendheid vergroten onder een breed publiek. Gepersonaliseerde non woven tassen zijn dan ook een prachtig middel om reclame mee te maken. Wilt u eerst een voorbeeld zien van hoe de non woven tassen er uit komen te zien dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

Bestel uw eigen non woven tassen

Via onze site kunt u 24/7 op een snelle en eenvoudige manier uw non woven tassen bestellen! De goedkope non woven draagtassen kunnen in verschillende aantallen besteld worden. Het maakt dus niet uit of u uw bedrijf op kleinere of grotere schaal wilt promoten, wij staan graag voor u klaar. Daarbij kunt u niet alleen voor een bedrukte non woven tas, maar ook voor onbedrukte tassen bij ons terecht. Voor vragen over onze producten en diensten kunt u altijd contact opnemen met onze ervaren medewerkers. Wij staan u graag te woord. 

 

Bel mij terug!
Advies nodig?