Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Luxe tassen

Luxe tassen online

De luxe tas is een tas die altijd leuk is om te krijgen. In eerste instantie natuurlijk al vanwege de mooie uitstraling van deze tassen. Daarbij is de luxe tas is ook een stuk steviger dan een gewone papieren tas en daardoor is het maximale draaggewicht van deze tas groter. De hengsels van de luxe tassen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en lengtes en zijn gemaakt van gedraaid touw. Ook wat betreft de tassen zelf kunt u kiezen voor verschillende formaten en modellen. U kunt via onze website dan ook altijd een luxe tas bestellen die past bij uw smaak. Omdat wij luxe tassen in ons assortiment hebben in verschillende prijsklasses, is er altijd wel een luxe tas beschikbaar die binnen uw budget valt. Wanneer u bij boodschappentaswereld.be een tas bestelt, bent u verzekerd van een goede service en snelle levering. Wij helpen u namelijk graag om te zorgen dat iedere bestelling van luxe tassen naar wens verloopt. Heeft u uw bestelling extra snel nodig? Dan kunt u gebruik maken van de optie spoedlevering.

Luxe tassen bedrukken

Bij boodschappentaswereld.be kunt u de luxe tassen voor een scherpe prijs online bestellen. Wij bieden u ook de optie tot het laten bedrukken met uw logo, een persoonlijke boodschap of een andere tekst. Er zijn vele mogelijkheden wanneer het het bedrukken van luxe tassen betreft. Een luxe tas met opdruk geeft net dat beetje extra wanneer u de luxe tas als geschenk wilt weggeven. Een luxe tas met bedrukking is namelijk een bijzonder persoonlijk cadeau. Bovendien kan uw relatie direct zien van we de luxe tassen afkomstig zijn. Vervolgens zullen ook alle andere mensen die de bedrukte tas zien tijdens het gebruik ervan, even op uw bedrijf worden gewezen. U kunt op verschillende manieren reclame maken voor uw bedrijf met een luxe tas. Wat vindt u bijvoorbeeld van een luxe tas met logo of van een luxe tas met bedrijfsgegevens?

Via onze site kunt u gemakkelijk de luxe tas van uw smaak selecteren en er een offerte voor aanvragen. Wij gaan dan direct aan de slag om voor u een zo scherp mogelijk voorstel uit te werken. Indien u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen van uw medewerkers.

 

Bel mij terug!
Advies nodig?