Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Jute Shoppers


Jute Shoppers

Jute tassen

In onze categorie jute shoppers kunt u jute tassen vinden in alle soorten en maten. Jute is een plantaardig product gemaakt van bastvezel waar vervolgens draden van worden gesponnen. Een tas van een natuurproduct als jute is natuurlijk een bijzonder mooi geschenk om weg te geven aan uw relaties. Of u nu op zoek bent naar een jute boodschappentas of naar een gewone jute draagtas, het is allemaal mogelijk. Een jute shopper is van zeer hoogwaardige kwaliteit en zal dan ook lang mee gaan. Een jute boodschappentas is niet alleen een bijzonder leuk cadeau om uit te delen, maar is ook zeker geschikt om bijvoorbeeld bedrijfsinkopen in te doen. Een jute tas is niet alleen handig voor uzelf, maar u zult merken dat ook anderen het erg leuk zullen vinden wanneer u ze een mooie jute tas geeft. Daarbij zet u uw relaties niet alleen in het zonnetje, maar laat u ook nog eens zien dat u milieuvriendelijkheid belangrijk vindt.

Jute shoppers bedrukken

Het is mogelijk om op de jute shopping bags een persoonlijke boodschap laten drukken. Op die manier maakt u het nog persoonlijker! Op de bedrukte jute shoppers kunt u namelijk precies zetten wat u wilt. Van jute tas met naam tot jute shoppers met logo, wij verzorgen het graag voor u. Doordat u de jute shoppers kunt u maken zoals uw die zelf wilt is de jute tas met opdruk een leuk geschenk om te krijgen. Bijkomend voordeel is natuurlijk dat u met een jute shopper met bedrukking ook direct reclame maakt voor uw bedrijf of organisatie

Jute tassen bestellen

U kunt alle jute tassen van boodschappentassenwereld.be bestellen voor een lage prijs. Dit doet u door naar boodschappentassenwereld.be te gaan en in te vullen welk aantal u wenst, welke bedrukking, en welke kleuren voor de bedrukking. Wij gaan dan direct aan de slag met uw order zodat u uw tassen zo spoedig mogelijk in huis heeft. Wilt u liever eerst een offerte aanvragen? Ook dan kan! U kunt dit doen door ons een mailtje te sturen of door op de offerte knop te drukken bij de tas(sen) van uw voorkeur. Wij doen u dan graag een interessant voorstel voor uw eigen jute shoppers.

 

Bel mij terug!
Advies nodig?