Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Canvas Boodschappentassen


Canvas Boodschappentassen

Canvas tassen voor uw boodschappen


De boodschappentassen in deze categorie zijn gemaakt van canvas. Het voordeel van canvas is dat het een bijzonder stevig materiaal is in vergelijking tot plastic. Hierdoor kunt u van canvas tassen veel langer plezier hebben. Wanneer u en uw relaties minder vaak een nieuwe tas nodig hebben, spaart u natuurlijk zowel uw portemonnee als het milieu.

Indien gewenst, kunnen wij de canvas boodschappentas van uw keuze ook bedrukken. Een bedrukte canvastas kan er op verschillende manieren uit komen te zien. Hoe lijkt een canvas tas met logo of canvas tas met bedrijfsnaam u bijvoorbeeld? Boodschappentaswereld.be maakt het graag mogelijk voor u. Ook het laten borduren van boodschappentassen is mogelijk bij ons. Het leuke van een tas is natuurlijk dat het een bijzonder praktisch geschenk is. Iedere keer weer wanneer uw gepersonaliseerde tassen uit de kast worden gehaald, zal men weer even terug denken aan uw bedrijf. Dit zal de naamsbekendheid verhogen. Helemaal omdat een tas met opdruk door veel meer andere mensen gezien zal worden dan door degene van wie de tas is, is het zeer interessant om tassen met reclame uit te delen.

Bestel uw canvas boodschappentas online


Boodschappentaswereld staat voor goede klantenservice en een snelle levering. Via onze website kunt u eenvoudig de prijs berekenen van de tassen waar u interesse in zou hebben. Hierbij kunt u precies aangeven in welke kleuren u de tas zou willen hebben en of u deze wilt bestellen met een personalisering. U krijgt dan direct de prijs in uw scherm te zien. Wilt u liever persoonlijk geholpen worden? Dan mag u natuurlijk altijd contact opnemen met ons verkoopteam. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren tijdens uw zoektocht naar een passende boodschappentas die eventueel ook als geschenk kan worden uitgedeeld aan uw relaties. Ons team is geheel op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van boodschappentassen personaliseren en u kunt van ons dan ook altijd een degelijk advies verwachten. Heeft u uw eigen boodschappentassen op de korte termijn nodig? Dat is geen probleem. Desgewenst kunnen wij uw bestelling namelijk ook via een express zending leveren. 

Bel mij terug!
Advies nodig?